Cos servire paine Bistrot, patrat, metal, textil, 25.5 x H 10.5 cm

59,50 lei
Cantitate
In stoc

Drept de retur gratuit in 60 de zile
Extra reducere de 5% la prima comanda. Utilizeaza codul KRASINO5

Cosul de paine este un obiect elegant si functional, perfect pentru a servi painea intr-un mod rafinat si practic. Este realizat dintr-un cadru solid de metal, care confera stabilitate si durabilitate produsului. Forma sa patrata il face sa fie un element modern si atragator in bucataria dumneavoastra. Dimensiunile sale compacte de 25,5 x 10,5 cm il fac potrivit pentru a fi amplasat pe mese, blaturi sau chiar in dulapuri, economisind spatiu pretios in bucatarie.

Partea inferioara a servitorului de paine este acoperita cu un material textil de calitate superioara, care il protejeaza de zgarieturi si permite sa nu se scurga mici firimituri, mentinand astfel curatenia in jurul sau. Materialul textil este ales cu grija pentru a se potrivi perfect cu designul metalic, conferindu-i un aspect sofisticat si elegant.

Inaltimea de 10,5 cm a cosului este suficienta pentru a aseza felii intregi de paine, inclusiv paine de dimensiuni mai mari, iar latura sa metalica inalta il face usor de manipulat si de transportat.

189702

Fisa tehnica

Tip produs
Cos servire
Material
Metal
Textil
Culoare
Alb
Negru

S-ar putea sa-ti placa si...

16 alte produse in aceeasi categorie:

Recenzii

Scrie o recenzie

Cos servire paine Bistrot, patrat, metal, textil, 25.5 x H 10.5 cm

Scrie o recenzie