Cutit pentru legume Konstanz, otel damasc 67 straturi, duritate HRC 62, lama 9 cm
*Reducerile nu se cumuleaza
Pentru prepararea ingredientelor delicioase atunci cand faceti mese gastronomice creative, gama Konstanz de la Carl Schmidt Sohn ofera cea mai buna alegere de cutite pentru bucatarie.
Cutitele de bucatarie KONSTANZ sunt fabricate din 67 de straturi de otel japonez VG 10, de cea mai buna calitate ce garanteaza o taiere perfecta, avand duritatea de HRC 60 +/-2, care este cea mai buna caracterteristica pentru un cutit cu adevarat premium. Manerele cutitelor au o forma ergonomica, imbracate in lemn real, neted si usor rotunjit pentru o prindere confortabila.
Cutitul pentru legume Konstanz se foloseste pentru a realiza o multitudine de activitati diferite. Are lungimea lamei in jur de 9 cm si este, in esenta, o versiune mai mica a cutitului bucatarului. Se foloseste, in special, pentru tocat usturoi, ceapa, verdeata dar si bucati de carne.