• -35%

Cutit Samura Okinawa Gyuto, otel japonez, HRC 59, 17 cm

386,75 lei Salveaza 35%
595,00 lei
Cantitate
In stoc

Drept de retur gratuit in 60 de zile
Extra reducere de 5% la prima comanda. Utilizeaza codul KRASINO5

Samura isi incepe calatoria in 2003, deruland prima linie de produse in parteneriat cu companiile japoneze MAC și Mcusta. Filozofiile si traditiile japoneze curg adanc in ADN-ul cutitelor Samura. Cutitele japoneze raman mai ascutite, permitandu-le sa taie mai bine decat cutitele europene. Cu toate acestea, cutitele japoneze au punctele lor slabe. Cutitele japoneze autentice pot fi excesiv de dure, facandu-le fragile, astfel incat acestea necesită o ingrijire speciala. Multe cutite japoneze sunt fabricate si din otel cu continut ridicat de carbon, care tinde sa rugineasca rapid. Samura a decis sa elimine aceste neajunsuri, pastrand doar principalul lucru - performantele de taiere a cutitelor japoneze. După ce au experimentat timp de patru ani, au creat Samura-o simbioză a traditiei cutitelor japoneze și a fiabilitatii europene.
 Cutitele Samura sunt fabricate din cele mai bune oțeluri japoneze si suedeze, intărite la 58-61 HRC, ceea ce le confera performanta lor fantastică de taiere. Cutitele Samura sunt ascutite la un unghi de 17 grade, mai mult decat cutitele japoneze, dar mai putin decat cutitele europene. De asemenea, Samura foloseste cele mai fine materiale moderne pentru manere. Cu precizie ca principiu de ghidare, Samura produce in prezent 18 linii de cutite, precum si o gama larga de accesorii pentru bucatarie. 

Cutitele din Gama Okinawa sunt fabricate din otel japonez AUS 8, intarite pana la 59 HRC, cu design in stil traditional japonez, cu maner din lemn.

SO-0185

Fisa tehnica

Tip produs
Cutit standard
Tip cutit
Bucatar
Material
Otel carbon
Culoare
Inox

S-ar putea sa-ti placa si...

16 alte produse in aceeasi categorie:

Recenzii

Scrie o recenzie

Cutit Samura Okinawa Gyuto, otel japonez, HRC 59, 17 cm

Scrie o recenzie