• -17%

Suport cada reglabil Zeller, bambus 70-105 x 22 x 4 cm

197,54 lei Salveaza 17%
238,00 lei
Cantitate
In stoc

Drept de retur gratuit in 60 de zile
Extra reducere de 5% la prima comanda. Utilizeaza codul KRASINO5

Suportul pentru cada de la Zeller este o solutie excelenta pentru cei care adora scaldatul indelungat intr-o cada. Daca apartineti acestui grup de oameni, acest suport este special pentru dvs. -  un suport de cada din bambus ecologic, care ofera acces la toate accesoriile necesare in timpul imbaierii.

Suportul are o lungime reglabila in intervalul 70 - 105 cm si o latime de 22 cm, ceea ce va permite sa-l reglati in functie de nevoile dvs. in functie de baia dvs. De asemenea, a fost echipat cu o cavitate practica in care pot fi  plasate in mod stabil produse cosmetice, sapun, burete si alte accesorii utile. Suportul metalic va va permite sa va aranjati cartea preferata, astfel incat sa o puteti citi in timp ce faceti baie. Pe partile laterale exista un loc pe care il puteti folosi cu succes pentru a aseza 2 pahare pentru vinul preferat.

Suportul pentru cada este confectionat din bambus natural. Bambusul este rezistent la umiditate, motiv pentru care functioneaza bine in incaperile umede. In plus, se incadreaza perfect atat in ​​interioarele moderne, cat si in cele ecologice. Structura cu nervuri permite apei sa scape liber.  Acest produs este, de asemenea, o idee minunata de cadou.

ZE-13606

Fisa tehnica

Tip produs
Suport
Material
Bambus
Culoare
Crem

S-ar putea sa-ti placa si...

Cumparate frecvent impreuna

  • Tava servire pat, bambus,...
    • -39%
    Tava servire pat,...
    Pret 87,11 lei -39% Pret de baza 142,80 lei

16 alte produse in aceeasi categorie:

Recenzii

Scrie o recenzie

Suport cada reglabil Zeller, bambus 70-105 x 22 x 4 cm

Scrie o recenzie