Raft universal Vaduz, MDF, galben, cu roti, 40 x 15 x H 75 cm

172,55 lei
Cantitate
In stoc

Drept de retur gratuit in 60 de zile
Extra reducere de 5% la prima comanda. Utilizeaza codul KRASINO5

Acest raft universal este realizat din MDF de inalta calitate, ceea ce il face rezistent si durabil. Culoarea raftului ii confera un aspect modern si elegant, potrivindu-se in diverse stiluri de amenajare a incaperilor.

Raftul dispune de 3 polite spatioase, care ofera suficient spatiu de depozitare pentru a organiza diverse obiecte, precum carti, decoratiuni, accesorii sau alte articole de uz casnic. 

Raftul este prevazut cu roti, ceea ce il face usor de mutat si de reorganizat in functie de preferintele dvs. sau de nevoile de amenajare ale spatiului. Aceasta va ofera flexibilitate in amplasarea raftului in diferite zone ale casei sau biroului.

Dimensiunile de 40 x 15 x H 75 cm il fac potrivit pentru utilizare in spatii restranse sau ca o solutie de depozitare suplimentara in diverse incaperi, cum ar fi dormitoare, birouri, living-uri sau bucatarii.

Acest raft universal de 3 polite din MDF cu si cu roti reprezinta o alegere practica si estetica pentru a va organiza eficient spatiul si a adauga o nota de stil in amenajarea interioara.

174762K

Fisa tehnica

Tip produs
Raft
Material
MDF
Culoare
Galben

S-ar putea sa-ti placa si...

16 alte produse in aceeasi categorie:

Recenzii

Scrie o recenzie

Raft universal Vaduz, MDF, galben, cu roti, 40 x 15 x H 75 cm

Scrie o recenzie