Set cutite anti aderente Carl Schmidt Sohn Kupferberg, 3 piese

59,50 lei
Cantitate
In stoc

Drept de retur gratuit in 60 de zile
Extra reducere de 5% la prima comanda. Utilizeaza codul KRASINO5

Setul de 3 cutite antiaderente Carl Schmidt Sohn Kupferberg este perfect pentru uzul in bucatarie. Cele trei cutite incluse in set sunt special concepute pentru taierea carnii si decojitul fructelor si legumelor.

Cutitele sunt fabricate din otel inoxidabil de calitate si sunt acoperite cu un strat anti aderent care le face usor de curatat si previne lipirea alimentelor de lama. Manerul ergonomic al fiecarui cutit ofera o prindere confortabila si sigura, astfel incat sa puteti taia cu precizie si fara efort.

Setul de cutite vine intr-o cutie cadou eleganta, perfecta pentru a fi oferita cadou.

Descrierea cutitelor din set:

Cutit pentru carne - Lama cutitului pentru carne are o lungime de 20 cm si este conceputa pentru a taia cu precizie si usurinta carnea de vita, porc, pui sau alte tipuri de carne.

Cutit pentru decojit - Lama cutitului pentru decojit are o lungime de 8 cm si este perfecta pentru decojitul fructelor si legumelor.

Cutit de bucatarie - Lama cutitului de bucatarie are o lungime de 20 cm si este ideala pentru taierea si feliatul diferitelor tipuri de alimente, cum ar fi legumele, fructele si carnea.

CS065829

Fisa tehnica

Tip produs
Set
Material
Inox
Culoare
Cupru
Negru

S-ar putea sa-ti placa si...

16 alte produse in aceeasi categorie:

Recenzii

Scrie o recenzie

Set cutite anti aderente Carl Schmidt Sohn Kupferberg, 3 piese

Scrie o recenzie