Set cutite Charactere, inox, suport, 6 piese

178,50 lei
Cantitate
In stoc

Drept de retur gratuit in 60 de zile
Extra reducere de 5% la prima comanda. Utilizeaza codul KRASINO5

Setul de cutite Charactere este un set elegant si practic, format din 6 cutite din otel inoxidabil, fiecare avand o lama antiaderenta. Cutitele sunt ideale pentru a taia si felia o varietate de alimente, inclusiv carne, paine, legume si fructe.

Fiecare cutit din set are o lama de otel inoxidabil de inalta calitate, rezistenta la coroziune si la uzura. Lama antiaderenta ajuta la prevenirea lipirii alimentelor pe lama, ceea ce face taierea mai usoara si mai precisa.

Setul vine intr-un suport elegant din lemn negru, care nu numai ca ofera un aspect elegant si sofisticat, dar si protejeaza cutitele de daune. Fiecare cutit are o maner ergonomic, confortabil si antiderapant, astfel incat sa puteti taia cu usurinta si fara efort.

Setul contine, cutitul bucatarului cu lama de 20 cm, cutit feliere cu lama de 20 cm, cutit pentru paine cu lama de 20 cm, cutit universal cu lama de 10 cm, cutit pentru legume cu 7 cm.

In concluzie, setul de cutite Charactere este perfect pentru bucatarii casnici si profesionisti care cauta un set de cutite de inalta calitate, durabile si elegante pentru a-si imbunatati experienta in bucatarie.

189698

Fisa tehnica

Tip produs
Set
Material
Inox
Culoare
Negru

S-ar putea sa-ti placa si...

16 alte produse in aceeasi categorie:

Recenzii

Scrie o recenzie

Set cutite Charactere, inox, suport, 6 piese

Scrie o recenzie