Set tacamuri Amefa Vintage Cooper, inox, 2 mm, 16 piese

199,92 lei
Cantitate
In stoc

Drept de retur gratuit in 60 de zile
Extra reducere de 5% la prima comanda. Utilizeaza codul KRASINO5

Tacamurile Manille de la Amefa au un aspect elegant si modern cu manerele sale subtiri si plate. Finisajul stonewash colorat va asigura ca il puteti combina cu diferite stiluri si materiale.

Acest set de tacamuri din 16 piese este format din:

• 4 cutite de masa • 4 furculite de masa • 4 linguri de masa • 4 linguri de cafea

Acest tacamuri este fabricat din otel inoxidabil de cea mai buna calitate si este finisat cu un strat de titan subtire, sigur pentru alimente, care ofera o culoare vibranta.

Instructiuni de intretinere

Spalarea manuala este intotdeauna cea mai buna alegere pentru a pastra frumos tacamurile colorate cat mai mult timp posibil. Tacamurile pot fi curatate si in masina de spalat vase, cu conditia sa alegeti un program de spalare cu o temperatura de 40 sau mai mica si sa utilizati un agent de curatare cu un continut de fosfat de 3% sau mai mic. De asemenea, va recomandam sa clatiti tacamurile inainte de a le pune in masina de spalat vase, pentru ca reziduurile alimentare, sarea si acizii sa nu afecteze tacamurile. Cutitele sunt cel mai bine plasate separat de furculite si linguri pentru a preveni coroziunea de contact. Va recomandam sa uscati tacamurile cu o carpa moale imediat dupa terminarea programului.

9035VEVG17B78

Fisa tehnica

Tip produs
Set tacamuri
Material
Inox
Culoare
Cupru
Numar persoane
4

S-ar putea sa-ti placa si...

16 alte produse in aceeasi categorie:

Recenzii

Scrie o recenzie

Set tacamuri Amefa Vintage Cooper, inox, 2 mm, 16 piese

Scrie o recenzie