Raft baie Enzo Black, MDF, bambus, 33 x 20 x H 80 cm

249,90 lei
Cantitate
In stoc

Drept de retur gratuit in 60 de zile
Extra reducere de 5% la prima comanda. Utilizeaza codul KRASINO5

Raftul pentru baie Enzo White este o piesa de mobilier eleganta si functionala, conceputa pentru a adauga un plus de organizare si stil baii dvs. Acest raft este construit dintr-o combinatie de materiale de calitate, inclusiv MDF (fibra de densitate medie) si bambus, pentru a obtine un aspect atractiv si durabilitate in timp.

Dimensiunile sale sunt de aproximativ 33 cm lungime, 20 cm latime si 80 cm inaltime, oferind suficient spatiu pentru a dispune diferite articole de baie precum prosoape, produse de ingrijire personala sau alte obiecte mici.

Un element cheie al acestui raft este suportul integrat pentru hartia igienica, care adauga o functionalitate practica. Acest suport incorporat va permite sa aveti mereu la indemana hartia igienica, evitand astfel necesitatea unui suport separat sau a depozitarii hartiei intr-un alt loc.

Designul negru elegant al raftului Enzo ii confera o nota inchisa de culoare, integrandu-se bine in diferite tipuri de decor specifice. Bambusul folosit in constructia sa poate adauga un aspect natural si cald, contribuind la crearea unei atmosfere placute in spatiul baii.

174895B

Fisa tehnica

Tip produs
Raft
Material
Bambus
MDF
Culoare
Negru

S-ar putea sa-ti placa si...

16 alte produse in aceeasi categorie:

Recenzii

Scrie o recenzie

Raft baie Enzo Black, MDF, bambus, 33 x 20 x H 80 cm

Scrie o recenzie