Platou compartimentat Nora, ceramica, 28 x 12 cm

39,27 lei
Cantitate
In stoc

Drept de retur gratuit in 60 de zile
Extra reducere de 5% la prima comanda. Utilizeaza codul KRASINO5

Platoul compartimentat Nora este o piesa eleganta si practica, perfecta pentru a servi diferite gustari sau aperitive intr-un mod organizat si estetic. Realizat din ceramica alba de inalta calitate, acest platou adauga un aspect rafinat oricarui eveniment sau mese cotidiene.

Cu dimensiuni generoase de 28 x 12 cm, platoul dispune de 3 compartimente distincte, oferind posibilitatea de a dispune creativ diverse tipuri de alimente, de la branzeturi si fructe pana la cip-uri si gustari. Designul compartimentat nu doar adauga un element vizual interesant, ci si ajuta la mentinerea ordinii in prezentarea alimentelor.

Ceramica alba confera platoului un aspect curat si modern, potrivindu-se perfect in diverse aranjamente de masa si decoruri. Suprafata neteda si usor lucioasa este usor de curatat, ceea ce face acest platou o alegere practica si durabila pentru orice ocazie.

Fie ca este folosit pentru petreceri festive, cine romantice sau intalniri cu prietenii, platoul compartimentat Nora adauga un plus de eleganta si organizare oricarui eveniment gastronomic.

196410A

Fisa tehnica

Tip produs
Platou
Material
Ceramica
Culoare
Alb

S-ar putea sa-ti placa si...

16 alte produse in aceeasi categorie:

Recenzii

Scrie o recenzie

Platou compartimentat Nora, ceramica, 28 x 12 cm

Scrie o recenzie