Frapiera SG Black Mango, inox, suport lemn, 21 x 22 cm

99,96 lei
Cantitate
In stoc

Drept de retur gratuit in 60 de zile
Extra reducere de 5% la prima comanda. Utilizeaza codul KRASINO5

Frapiera SG Black Mango este un recipient elegant, destinat pastrarii si servirii bauturilor reci intr-un mod practic si rafinat. Frapiera este confectionata din otel inoxidabil, ceea ce ii confera durabilitate si rezistenta la coroziune.

Designul acesteia este accentuat de suportul din lemn de mango, care adauga un aspect natural si cald. Acest suport din lemn mango serveste nu doar un scop estetic, ci si functional, permitand o manipulare usoara a frapierei si asigurand izolarea termica pentru a mentine gheata rece mai mult timp.

Dimensiunile frapierei sunt de aproximativ 21 x 22 cm, oferind suficient spatiu pentru a gazdui o cantitate semnificativa de gheata si o sticla e sampanie sau vin. Frapiera in sine este de culoare neagra, conferindu-i un aspect elegant si modern, care se poate potrivi intr-o varietate de stiluri de servire.

Aceasta frapiera este un accesoriu util in cadrul evenimentelor, cocktailurilor sau oricarei ocazii in care doriti sa mentineti bauturile la temperatura optima. Cu un echilibru intre functionalitate si estetica, Frapiera SG Black Mango adauga un plus de eleganta si stil servirii dvs.

194904

Fisa tehnica

Tip produs
Frapiera
Material
Inox
Culoare
Negru

S-ar putea sa-ti placa si...

Cumparate frecvent impreuna

  • Suport sticle vin Zeller,...
    • -25%
    Suport sticle vin...
    Pret 147,26 lei -25% Pret de baza 196,35 lei

14 alte produse in aceeasi categorie:

Recenzii

Scrie o recenzie

Frapiera SG Black Mango, inox, suport lemn, 21 x 22 cm

Scrie o recenzie