• -13%

Set servire whisky Gob 2 pahare 300 ml si 6 pietre granit 2 cm

67,29 lei Salveaza 13%
77,35 lei
Cantitate
In stoc

Drept de retur gratuit in 60 de zile
Extra reducere de 5% la prima comanda. Utilizeaza codul KRASINO5

Setul de servire whisky este conceput pentru a oferi o experiență elegantă și rafinată în degustarea băuturii preferate. Acest set include două pahare cu o capacitate de 300 de mililitri fiecare și șase pietre de granit cu o dimensiune de 2 centimetri. Iată o descriere mai detaliată a fiecărui element:

Pharele de whisky (2 bucăți, 300 ml fiecare):

Capacitate generoasă: Fiecare pahar are o capacitate de 300 de mililitri, oferind suficient spațiu pentru a savura și aprecia aromele complexe ale whisky-ului.

Design elegant: Goburile sunt create cu atenție la detalii, având un design clasic și elegant care adaugă o notă de rafinament oricărui moment de degustare.

Pietrele de granit (6 bucăți, 2 cm fiecare):

Răcire fără diluare: Pietrele de granit sunt menite să înlocuiască gheața tradițională pentru a răci băutura fără a o dilua. Astfel, whisky-ul tău rămâne autentic și neatins de aromele adăugate de topirea gheții.

Durabile și reutilizabile: Pietrele de granit pot fi refolosite, asigurând o experiență de băut unică și consistentă fără a fi nevoie să te îngrijorezi de diluarea băuturii.

188849

Fisa tehnica

Tip produs
Set
Material
Granit
Sticla
Culoare
Transparent

S-ar putea sa-ti placa si...

16 alte produse in aceeasi categorie:

Recenzii

Scrie o recenzie

Set servire whisky Gob 2 pahare 300 ml si 6 pietre granit 2 cm

Scrie o recenzie