Comoda Gerda, cadru metalic, sertare poliester, 45 x D 30 x H 114 cm, 6 kg

499,80 lei
Cantitate
In stoc

Drept de retur gratuit in 60 de zile
Extra reducere de 5% la prima comanda. Utilizeaza codul KRASINO5

Comoda Gerda este o piesa de mobilier eleganta si practica, proiectata pentru a aduce un plus de functionalitate si stil in orice incapere. Cu un cadru solid din metal de culoare neagra, aceasta comoda emana o atmosfera moderna si rafinata.

Dimensiunile sale compacte, de 45 cm lungime, 30 cm adancime si 114 cm inaltime, o fac potrivita pentru a se integra cu usurinta in diverse spatii, de la dormitoare la livinguri sau birouri. Greutatea sa de 6 kg asigura manevrabilitate si posibilitatea de a fi plasata in diferite locuri in functie de necesitati.

Sertarele sale, confectionate din poliester gri, adauga un aspect sic si sunt ideale pentru organizarea eficienta a obiectelor personale. Designul minimalist si culorile neutre fac din aceasta comoda Gerda o alegere versatila, care se potriveste cu diverse stiluri de amenajare interioara.

Aceasta comoda este nu doar o solutie practica pentru depozitare, ci si o piesa de mobilier cu un aspect atragator si durabil, datorita combinatiei de materiale de calitate si atentiei acordate detaliiilor.

193571

Fisa tehnica

Tip produs
Comoda
Material
Metal
Poliester
Culoare
Gri

S-ar putea sa-ti placa si...

16 alte produse in aceeasi categorie:

Recenzii

Scrie o recenzie

Comoda Gerda, cadru metalic, sertare poliester, 45 x D 30 x H 114 cm, 6 kg

Scrie o recenzie