Tava cuptor Estrele, inox, cu gratar, 40 x 30 x 7 cm

148,75 lei
Cantitate
In stoc

Drept de retur gratuit in 60 de zile
Extra reducere de 5% la prima comanda. Utilizeaza codul KRASINO5

Tava cuptor Estrele este un accesoriu de bucatarie de calitate, proiectat pentru a va ajuta sa pregatiti mancaruri delicioase si sa obtineti rezultate excelente in bucatarie. Fabricata din otel inoxidabil durabil, aceasta tava de cuptor este conceputa pentru a rezista la temperaturi ridicate si pentru a rezista uzurii pe termen lung.

Dimensiunile generoase ale tavii - 40 x 30 x 7 cm - o fac potrivita pentru o gama larga de preparate, de la fripturi si legume la prajituri si fursecuri. Cu ajutorul gratarului inclus, puteti obtine o gatire uniforma si crocanta, lasand sucurile sa se scurga si asigurand ca alimentele se rumenesc frumos.

Designul ergonomic al tavii cuptor Estrele faciliteaza manipularea si transportul, iar laturile inalte de 7 cm sunt perfecte pentru a contine sucurile si grasimea care se pot elibera in timpul procesului de gatire. Aceasta nu doar mentine cuptorul curat, dar si contribuie la dezvoltarea aromei si a consistentei mancarurilor.

Indiferent daca sunteti bucatar experimentat sau incepator entuziast, tava cuptor Estrele va va oferi o platforma solida pentru a va exprima creativitatea culinara si pentru a obtine preparate perfect gatite. Fiind confectionata din materiale de calitate si avand un design functional, aceasta tava este un element esential in bucataria dvs. pe termen lung.

189416

Fisa tehnica

Tip produs
Tava cuptor
Material
Inox
Culoare
Gri

S-ar putea sa-ti placa si...

Cumparate frecvent impreuna

  • Cutit aluat SG, inox,...
    • -51%
    Cutit aluat SG, inox,...
    Pret 29,16 lei -51% Pret de baza 59,50 lei
  • Suport ceainic fonta 14 cm
    • -29%
    Suport ceainic fonta...
    Pret 29,57 lei -29% Pret de baza 41,65 lei
  • Ceainic Black Garden,...
    Pret 148,75 lei

16 alte produse in aceeasi categorie:

Recenzii

Scrie o recenzie

Tava cuptor Estrele, inox, cu gratar, 40 x 30 x 7 cm

Scrie o recenzie