Set cutite Richardson Sheffield Velocity, suport, 5 cutite, ascutitor integrat

499,80 lei
Cantitate
In stoc

Drept de retur gratuit in 60 de zile
Extra reducere de 5% la prima comanda. Utilizeaza codul KRASINO5

Richardson Sheffield isi are originile in Sheffield, Anglia. Din 1839, au stabilit standardele pentru viitorul pietei globale de cutite cu produse emblematice si de top. Ei produc cutite pentru toata lumea, de la seturi de inceput accesibile pana la cutite profesionale de bucatarie de cea mai inalta calitate. 

Brandul Richardson Sheffield este sinonim cu calitatea fara compromisuri, designul de top si cele mai recente inovatii tehnice.

Cutiile Velocity au manere negre cu trei nituri si un subtil accent rosu pe marginea dintre maner si lama. Lama este fabricata din otel inoxidabil de inalta calitate. Blocul de cutite din lemn are un finisaj negru profund si linii decorative rosii. Datorita design-ului sau elegant, blocul se potriveste perfect intr-o bucatarie moderna, cu linii curate. Blocul sta ferm pe blat datorita usoarei inclinari, iar dispozitivul de ascutit incorporat poate fi utilizat usor intr-o singura miscare.

Caracteristici principale ale setului:

Aspect modern datorita finisajului negru cu subtil decor rosu.

Cutite rezistente cu nituri.

Lame sigure pentru masina de spalat vase.

Setul este format din urmatoarele produse:

Cutit de curatat: Ideal pentru decojirea si taierea fructelor si legumelor moi. Lama are o lungime de 9 cm, iar lungimea totala a cutitului este de 20,5 cm.

Cutit universal: Un cutit foarte versatil pentru portionarea carnii si a legumelor. Lama are o lungime de 12,5 cm, iar lungimea totala a cutitului este de 24 cm.

Cutitul bucatarului: Un cutit cu multe aplicatii, cu o lama cu evazare larga, care permite balansarea cutitului in timpul taierii. Lama are o lungime de 20 cm, iar lungimea totala a cutitului este de 33,5 cm.

Cutit feliat: Perfect pentru taierea si felierea bucatilor mai mari de carne, fructe si legume mai mari si pasari de curte. Lama are o lungime de 20 cm, iar lungimea totala a cutitului este de 33,5 cm.

Cutit de paine: Cu lama ondulata, puteti taia fara efort crusta painii si obtine felii frumoase fara a rupe painea. Lama are o lungime de 20,5 cm, iar lungimea totala a cutitului este de 34 cm.

R123BFK513K20

Fisa tehnica

Tip produs
Set cutite
Material
Inox
Culoare
Gri
Negru

S-ar putea sa-ti placa si...

Cumparate frecvent impreuna

16 alte produse in aceeasi categorie:

Recenzii

Scrie o recenzie

Set cutite Richardson Sheffield Velocity, suport, 5 cutite, ascutitor integrat

Scrie o recenzie