Set cutite Richardson Sheffield Seasons Black, 5 cutite, suport lemn magnetic

499,80 lei
Cantitate
In stoc

Drept de retur gratuit in 60 de zile
Extra reducere de 5% la prima comanda. Utilizeaza codul KRASINO5

 Richardson Sheffield este brandul traditional britanic si unul dintre cei mai importanti producatori de tacamuri din lume. Calitatea marcii convinge atat bucatarii pasionati, cat si bucatarii profesionisti. Datorita celor mai noi tehnologii si a multor ani de experienta, brandul dezvolta colectii de inalta calitate care combina performanta, functionalitatea si designul la cel mai inalt nivel.

Setul de cutite Richardson Sheffield Seasons este caracterizat de un design sofisticat si elegant. Suportul pastreaza cutitele bucatarului, cu lame negre, in siguranta si mereu la indemana. Blocul este fabricat din lemn de bambus de inalta calitate si are un finisaj antiderapant, adaugand un aspect elegant pe blatul de bucatarie datorita designului sau neobisnuit.

Suportul ofera identificare usoara si la indemana a cutitului de taiere dorit. Cutitele au o lama ascutita si se caracterizeaza prin taieturi fara efort si precise. Cutitele au un invelis antiaderent negru care nu numai ca arata bine, dar si face mai usor alunecarea lamei prin alimentele de taiat.

Setul contine :

- cutit pentru decojit - lama de 9 cm.

- cutit universal - lama de 11 cm.

- cutit santoku - lama de 17.5 cm.

- cutit santoku mic - lama de 13 cm.

- cutit pentru paine - lama de 20 cm.

R120AAK412Z41

Fisa tehnica

Tip produs
Set cutite
Material
Inox
Culoare
Maro
Negru

S-ar putea sa-ti placa si...

16 alte produse in aceeasi categorie:

Recenzii

Scrie o recenzie

Set cutite Richardson Sheffield Seasons Black, 5 cutite, suport lemn magnetic

Scrie o recenzie